“The Unknown Mine Zone”, 18 april – 6 juni

The Unknown Mine Zone tentoonstelling verkent alternatieve bronnen

De The Unknown Mine Zone toont kunstenaars, ontwerpers, architecten en onderzoekers die allemaal een eigen kijk hebben op ons toekomstige grondstoffen, voedsel -en materiaaltekorten, en mogelijke alternatieven onderzoeken. Het publiek wordt betrokken bij experimenten en vraagstukken door veldwerk van deelnemers met publiek. De tentoonstelling reeks startte in Transnatural gallery en is in uitgebreide vorm te zien in Nieuw Dakota van 18 april tot 6 juni 2021. Het programma vindt ook plaats in EYE filmmuseum en eindigt op Oerol festival.

The Unknown Mine Zone – exploration on alternative sources

Deelnemers:
Xandra van der Eijk & Kirstie van Noort (NL), Teresa van Dongen (NL), Adam W. Brown (US), Dillon Mars (SA), MAEID & Concr3de (NL), Johan Grimonprez (BE), Xandra van der Eijk (NL), Onkruidenier & Overtreders W (NL), Pleun van Dijk & Fred Erik (NL/ BE), Kosuke Araki (JP), AMAM (JP),  Tamara Orjola (RU), Bela Rofe (AU), Johan Grimonprez (BE), Onkruidenier (NL)

Nieuw Dakota: 18 april – 6 juni 2021

Image: For What it’s Worth – Dillon Marsh