SummerShow Amsterdam Noord: 2-30 juli

https://vimeo.com/223946330

SummerShow Amsterdam Noord 2017: 2 – 30 juli

Na een ontzettend fijne opening met een groot en enthousiast publiek, is de SummerShow nog te bezoeken tot en met zondag 30 juli.  Erna Berends, portefeuillehouder Kunst en Cultuur Gemeente Amsterdam Noord, gaf een mooie toespraak en Ella van Zanten maakte namens de jury bekend dat Neil Fortune en Niek Peeters dit jaar de juryprijs gewonnen hebben. De stembus voor de publieksprijs is open tot het einde van de tentoonstelling; Francis Boeske zal de prijs op zondag 30 juli uitreiken.

Programma:

Zondag 16 juli: The Space Between Us van Suzanne Bernardt
Zondag 16 juli: Atelierroute De oprukkende stad, verborgen schatkamers van de NDSM-werf
Zaterdag 22 juli: Let’s Kill the Moonshine van Marc Koolen
Zondag 23 juli: Atelierroute De oprukkende stad, verborgen schatkamers van de NDSM-werf
Zondag 30 juli: Uitreiking publieksprijs
Doorlopend: instaprondleidingen en stemmen op je favoriete kunstenaar
Op aanvraag: privérondleiding en/of workshop in de SummerShow

Met werk van: Roelien van Aalderen, Lennaart Allen, Anne van As, Monica Auch, Tim Ayres, Frida Badoux, Linde Bast, Sybila Baumann, Suzanne Bernardt, Bernadette Beunk, Rein Blank, Peter de Boer, Inge van Bogerijen, Agnés Bompy, Simone Boon, Vincent Boschma, Anneke Bosma, Allard Boterenbrood, Marja Broersen, Airco Caravan, Charlie Citron, Jan Dekker, Luk van Driessche, Lilian Eliens, Renske van Enckevort, Bernadine Ensink, Henk Fakkeldij, Donée Festen, Neil Fortune, Marjolijn Fossen, Chantel Frankfort, Antonio Jose Guzman, Lonneke de Groot, Amerens Hedwich, Jozef Heesters, Frits Heimans, Thera Hillenaar, Daniëlle van Hilten, Daniëlle Hooijmans, Jan van der Horn, Tim Hudson, Marieke Hunze, Gery van Ingen, Thea Jentjens, Mireille de Jong, Olivier Julia, Jaap Kamsma, Bomi Kim, Florine van de Klashorst, Eva Klee, Jacob Kleyn, Esther Koeman, Nanny Kok, Inger Kolff, Marc Koolen, Jasper Kooper, Danielle Kwaaitaal, Real Lee, Lynne Leegte, Frouke de Leeuw, Valerie van Leersum, Robin Leevel, Pieter Lemmens, Alexander Lichtveld, Ad van Liempt, David Lindberg, Naomie Makkelie, Ellen Makkelie, Katinka Marac, Harry Markusse, Benjamin Martin, Patrick Matthews, Inez Meer, Theo van der Meer, Floor Meijers, Niels Shoe Meulmann, Tilmann Meyer Faje, Hélène Min, Daniel Müllen, Hanneke de Munck, Maurice Niemel, Merel Noorlander, Cees Nouwens, Erik Oldenhof, Sylvia van Ommen, Rombout Oomen, Olivier Oosterbaan, Muriel le Pair, Patricia Paludanus, Niek Peters, Sharma Peterson, Jana Prochazkova, Loi Che Rakhorst, Andres Cimas Ramos, Betty Ras, Adèle Renault, Monique Renault, Paul Rinzo, Hugo Rocci, Hugo Rompa, Willy Rooseboom, Sylvia Russel, Mark Rupert, Paul Salet, Kees van Scherpenzeel, Roosmarijn Schoonewelle, Rob van der Schoor, Merel Schoutendorp, Sjoerd Schunselaar, Stijn Seip, Maartje Smits, Willy Smits, Henk Stallinga, Gé Karel van der Sterre, Karin Stevers, Espen Strandhagen, Kim Streur, Studio Danges, Nina Targan Mouravi, Mieke Teelen, Josine Timmer, Anneke Timmerman, Martijn Troost, Henk Veen, Annechien Verhey, Vera Visser, Mathilde de Vriese, Michiel Voet, Sophie Walraven en Willem de Wijs.

Mede mogelijk gemaakt door: