Apophenia

Apophenia was de titel van de tentoonstelling en publicatie die het resultaat toonden van artistieke experimenten en wetenschappelijk onderzoek van deelnemers van het Honours Programma Art & Research, een gezamenlijk project van de UvA en Gerrit Rietveld Academie. De deelnemers kozen vier thema s: Attention, ControL, Spaces en Synthetic Narratives.

Curator: Mariana Lanari

Deelnemers: Annie Äkerman, Anton Halla, Dagmar Punter, Djoni de Vos, Emma Kroos, Elze Vermaas, Hanna Steenbergen-Cockerton, Helena Tan, Iggy Kewilaa-Blom, Inge van Genuchten, Joe Jaspers, Judith Roux, Loliet Witteveen, Mathias Tang Plougsgard, Nadja van der Weide, Naomi Jansen, Nikola Lamburov, Sanne van Balen, Sara-Lot van Uum

Opening: donderdag 24 november 16:00-19:00 u
Tentoonstelling: 24 november tot en met 4 december
Van 24 t/m 27 november was Nieuw Dakota onderdeel van A Festival of Project Spaces, georganiseerd door Kunstvlaai.